2012. augusztus 22., szerda

Rendeld elő az indiánnyár legjobb könyveit!


Tervezett megjelenés:
2012. 09. 17.
Miért?
Mert most 25% kedvezménnyel juthatsz hozzá 3 sikerszerző legfrissebb könyveihez, és ha engedsz a csábításnak, még a szállítási költséget is átvállaljuk helyetted!

Még javában tombol a nyár, s úgy tűnik az ősz első hónapja sem hoz enyhülést, mi mégis tovább hevítjük a kedélyeket.

Az elkövetkezendő 1 hónapban 3 könyvünk jelenik meg, melyek előrendelésével kapcsolatban már nagyon sokan érdeklődtetek.

A késlekedés oka eddig az volt, hogy egész nyáron, minden szabadidőnkben vagy a megjelenő könyveken, vagy szeptemberben induló webshopunkon dolgoztunk.

Tervezett megjelenés:
2012. 09. 01.
Míg a könyvek már végleges formát öltöttek, a webshopnak még kell egy kis polírozás, ám nem szeretnénk, ha emiatt bárki lemaradna az előrendelés izgalmáról.

Ezért azt találtuk ki, hogy most 25% kedvezményt adunk mindenkinek, aki a rendeles@corleonis.hu e-mail címre küldött levelében előrendeli bármelyiket is.

A szállítást a GLS végzi, és fizetni is utólag, a futárnak lehet.
1 könyv rendelése esetén a kedvezményes összeg 799 forinttal, 2 könyv rendelése esetén 599 forinttal terhelődik, ám 3 könyvnél már a Cor Leonis átvállalja a szállítás költségét, így jelentős kedvezményt lehet elérni.

Miért?
Mondtuk már, hogy üres könyvespolc-fóbiánk van? :)

Ha alig várod, hogy a kezedben tartsd legújabb könyveinket...
Ha nem akarod kihagyni a nyár legnagyobb kedvezményét...
Ha szereted a változatos könyvélményeket...

akkor itt a kihagyhatatlan alkalom arra, hogy megrendeld mindhárom könyvünket!

Tervezett megjelenés:
2012. 08. 27.
Vagy fogj össze másokkal, és rendeljetek tetszésetek szerint! A lényeg: 25% kedvezmény mindenkinek, és ingyen szállítás azoknak, akik legalább 3 könyvet rendelnek.

A könyveket a megjelenés után azonnal útnak indítjuk.
Fontos azonban tudni, hogy az ingyenes házhoz szállítást csak abban az esetben tudjuk vállalni, ha a 3 könyv egyszerre indul útnak.
Ez természetesen nem jelent problémát, ha ugyanazon könyvből többet rendel valaki. Ám abban az esetben csak akkor tudjuk ezt a lehetőséget biztosítani, ha a legutoljára megjelent könyvvel együtt küldjük a korábban kiadottakat is.
Amennyiben nem gond, ha kicsit várni kell, úgy jelezd kérlek a megrendelő leveledben ezt is, hogy tudjuk, nálad a türelem, ingyen házhoz szállítást terem! :)

Ha bármiben a segítségetekre lehetünk, bátran jelezzétek a corleoniskonyvek@gmail.com e-mail címen, viszont a konkrét rendeléseket a rendeles@corleonis.hu címen várjuk!

2 megjegyzés:

Névtelen

Ok,és hogyan lehet előrendelni itt?

CorLeonis

Egyelőre e-mailen keresztül fogadjuk az előrendeléseket, a rendeles@corleonis.hu címen.
Ide kell küldeni a megrendelő nevét, számlázási és postacímét, az előrendelt könyv(ek) címét és darabszámát.

Hozzászólás írása:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...