2012. augusztus 13., hétfő

Tündérkrónikák 5. rész


Már egy ideje dolgozunk a befejező (de közel sem az utolsó) részen, folyamatosan adódnak olyan dolgok, amik finomhangolásra szorulnak.
Persze jó munkához idő kell, és folyamatos ellenőrzés, javítgatás, talán most már kijelenthetjük, hogy lassan nyomdakész állapotba kerül a Tündérkrónikák 5. része.

Van már magyar cím, kész a borító, és a fülszöveg is elnyerte végleges formáját. Kérünk minden kedves rajongót, hogy az alábbiakban közölt verziót használjátok a továbbiakban! Köszönjük!

Íme:
Karen Marie Moning: Új nap virrad


Mac sokszor érezte már, hogy mindent elveszített, de ahogy most ott áll a sziklaszirten, lábai előtt egy halott férfival, akit ő segített megölni, már tudja minden átélt borzalom csak "rózsaszín" közjáték volt.
A nővére miatti bosszú már nem elég, a szülei utáni aggódás eltörpül, a világ megmentése csupán másodlagos.
A bűntudat, amit az emberélet kioltása okozott, és a remény, hogy van kiút az ismeretlen, tündérátokkal sújtott világból, szinte jelentéktelenné válik az egyre több kérdés, és a sürgető vágy mellett, hogy visszaszerezze azt, amit önnön hibájából elvesztett.
Az Új nap virrad nem csak az alternatív tündérbirodalmakat, de az Olvasók világát is kiforgatja a négy sarkából, mielőtt választ adna bármelyik kérdésre is!
Titkok és izgalmak rejtőznek minden oldalon, ahogy haladunk a történet vége felé.
Az Új nap virrad elemi erővel ejti rabul az embert a legelejétől, és el sem ereszti egészen a legvégéig, ahol a legnagyobb rejtély megoldása vár.
Mit akar a Sinsar Dubh? Igaz-e a prófécia, és Mac tényleg pusztulást hoz-e a világra? Még mindig az Alina halála miatti bosszú a legfontosabb? Mi történt valójában V’Lane-nel? És egyáltalán ki a halott férfi Mac lábainál? Na és kicsoda valójában Mac? De ami a legfontosabb: maradt-e még annyi fény a világban, hogy minden jóra forduljon?

Tervezett megjelenés: 2012. szeptember 17.


Hogy legyen mivel elütni az időt, újabb kreatív játékot hirdetünk. :)

Játékos kedvű olvasóink ismét nevezhetnek bannerekkel és könyvtrailerekkel, melyek az 5. rész, az Új nap virrad megjelenésével legyenek kapcsolatosak.
A spoilereket továbbra is kerüljük!


A bannereket és/vagy trailereket a corleoniskonyvek@gmail.com címre várjuk augusztus 31-ig.
Egy pályázó több pályaművel is nevezhet.


Ha bármilyen segítségre lenne szükségetek, a fenti címen bátran kérdezzetek!

3 megjegyzés:

Névtelen

Nagyon tetszik ez a fülszöveg :) Viszont nem szeretnék szőrszálhasogató lenni, de van egy plusz e betű a "Mi történt V'lane-nel?" kérdésben. (történet van írva történt helyett)

CorLeonis

Köszönjük az észrevételt! :) Javítva!

Nusejka

Sziasztok! Én arra lennék kíváncsi, hogy mikor lehet majd előrendelni? Köszi

Hozzászólás írása:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...