2012. május 23., szerda

Fülön csíptünk a Rossz hold borítóját


Nemrég már megosztottuk a magyar címet, ami tény és való, igazodik a Kelly elképzeléseihez. Mi tagadás, nekünk is nagyon tetszett, de valljuk be őszintén, nem gyorsítja a kiadást, ha mindent elölről kezdünk. Kompromisszumos megoldás kellett, így van, ami maradt, van, ami változott. Például a fülszöveg. :)

A Rossz hold kelt fel hátoldalán az alábbi szöveg lesz olvasható:

"Elvesztette a nővérét, távol került a családjától, az otthonától, a régi, gondtalan életétől. Egy új, veszélyes helyen, két világ között üldözi testvére gyilkosát, ám őt még többen akarják kiiktatni.

MacKayla Lane azt hitte, készen áll, hogy szembenézzen a pokollal is, de rá kell döbbennie, hogy sokkal rosszabb is van, mint a halál.

A Rossz hold kelt fel ott folytatódik, ahol a Hajnalra várva vége szakadt.

Amikor a világok közötti kapu kinyílt, a Dublinra szabaduló szörnyű hercegek Prí-yát csináltak Macből, aki így immár a szabad akaratától is megfosztatott.
Meztelenül fekszik egy templom kőpadlóján, kiszolgáltatva a lelket is porrá zúzó szexuális éhségtől, s immár nem az a kérdés, hogy a sidhe-látó véghez tudja-e vinni tervét – hogy megszerezi a Sinsar Dubh-t és megöli testvére gyilkosát –, hanem, hogy van-e még egyáltalán esély arra, hogy valaha újra önmaga legyen.

Van-e még remény ott, ahol minden elveszettnek látszik? Van-e kiút abból a borzalomból, amitől Mac egész végig tartott, s ami nővére életét is követelte?
Vajon a titokzatos Barrons és a MacKeltarok, vagy V’lane, az érzéki Seelie herceg segíthet-e még ezek után, vagy ők is elbuktak azon az éjszakán, amikor az Árnyak elözönlötték a világunkat?

Arra az éjszakára, melyre rossz hold kelt fel, virradhat-e még reményt és enyhülést hozó hajnal?"

Ez pedig a borító:

8 megjegyzés:

Tara Nima

nagyon szuper.:) örülök, hogy a borító illeszkedik valamelyest az előzőekbe, bár ott is van egy kis katyvasz, de mindegy, ezt így szeretjük nagyon.:)

dviki

Nima, egyetértek! :-)

Angi

Szuper lett!

Morcoska

*.* Ennek de örülök! Ez a kedvenc borítóm a sorozatból!

CorLeonis

Köszönjük a kedves visszajelzéseket!
De ez az érdem megosztott, ugyanis a borítót már nem akartuk bolygatni a mielőbbi megjelenés érdekében.

Névtelen

Jaj, de jó! Erre várok már hónapok óta *-* És nagyon szép a borító :))

Zenka

Ó, most hirtelen annyira el szeretném - megint - olvasni :D

Christina alias Pöfivonat

Uuuu mikor lesz már könyvhét? :D

Hozzászólás írása:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...